fredag 12 februari 2021

Enhörningen

Det har varit en mycket kall vecka då vi har fått vara inne mycket på morgonen och passat på att gå ut på eftermiddagen. Men i måndags var en dag då vi var ute länge på förmiddagen då vi tog fram cyklar och lekte på gården. Aporna har denna veckan läst "stjärnfamilj" de fick sedan rita sin familj, de fick hur olika familjer såg ut, berätta hur deras familjer såg ut och vem som de tycker var deras familj. Vi pratade även om att det är alla hjärtansdag är på söndag.
Björnarna ar gjort sina hus och fått stämpla med bokstäver och pratat om alla hjärtansdag och när den är. Tigrarna har gjort sina hus och pratat om familjen och läst "Stjärnfamilj" och pysslat  alla hjärtansdag.
Barnen har fått ett hjärta som deras kompisar har sagt något som de tycker kompisen är bra på. Vi har inte hunnit med alla men vi kommer att fortsätta med att alla ska få ett hjärta. När vi har gjort detta så har barnen berättat att det var kul att höra vad barnen och pedagogerna tycker jag är bra på. Det kändes bra sa barnen och var väldigt glada. Idag har några barn varit på Älvan och fått öva på 5årskören detta kommer vi att fortsätta med och efter alla fått höra låtarna och fått öva. Sedan kommer vi att öva alla femåringar tillsammans och det kommer vi att göra så mycket som möjligt ute. Glöm inte att vi har stängt på Måndag.