fredag 19 februari 2021

Enhörningen

Då har ytterligare en vecka gått tiden rusar iväg. I måndags när vi hade stängt började riva köket på enhörningen i tisdags så började de sätta upp nytt. För att slippa höra bankande när de satte upp det nya köket så gick vi till lekplatsen på mellanhedsparken. Det var mycket snö och vi hade mycket trevligt.  Vi gjorde även ett experiment då många av barnen äter snön så tog vi två spannar och den första spannen tog vi snö från bänkarna och den andra spannen från marken, så tog vi in det för att se vad som hände med snö och hur det såg ur. 

I onsdag och torsdag  så började vi med barnintervjuerna. 

I Torsdag var de klara med vårat kök så då var det dags att ta tillbaka sakerna igen barnen hjälpte till. Vi passade på att möblera om så ny kommer vi samlingen ske i byggrummet. 

Nästa vecka är det sportlov glöm inte meddela om ni kommer att vara ledigt något denna veckan. 

Alla barn ha fått nytt rum att äta middagen  och de hjälpte till att möblera om det tycker det är jätte kul när de är delaktiga. 

Nu är det väldigt kladdigt på gården så vill ni att era barn ska regnkläder i stället för overall så se så barnen har lite tjockare kläder  att ta på sig under för det blir för klumpigt och kallt för barnen om de måste har regnkläder över overallen. 

Här kommer bilder på vår förändring av miljön och barnen leker olika lekar, de är i en lek med laboratorium som kom fram i intervjun där ett barn ville arbeta med det när de blev vuxna. De gjorde även skyltar till kiosken som visade när den var öppen eller stängd.





Trevlig helg !