tisdag 14 september 2021

Uppdatering om golvläggning på förskolan

 Arbetet med de nya golven fortsätter inne på förskolan och vi får anpassa oss och göra vissa förändringar för att ge barngrupperna förutsättningar att vara inne i lokalerna.

På Draken är det helt klart. Älvans kapprum är klart. 

Draken och Älvans gemensamma ingång. Barnen har sina kläder i kapprummet på sina platser. Till höger om dörren hittar ni aktuell information från förskolan.


Frukost serveras från och med onsdag på Draken. Draken och Älvans gemensamma ingång används.



Enhörningen har kvar sina kläder i glasgången och använder denna vid in och utgång. Lådorna finns i hallen bakom. Be personalen ta ut lådan om ni behöver se över vad som finns.


Det är dags för avdelning Älvan att få nya golv vilket gör att den avdelningen är stängd från onsdag. Älvan och Enhörningen kommer att samsas om Enhörningens lokaler. IKT-rummet och biblioteket kommer att vara tillgängliga för enbart Älvan och Enhörningen tills Älvan kan återvända till sin egen avdelning. I praktiken innebär detta en organisation som innebär att barnen får turas om att vara inne och ute. Alla barn äter lunch inomhus. 

Eftersom det inte går att förflytta sig genom hela huset inomhus blir det lite annorlunda för Älvans barn att klä av och på sig. Älvans kapprum används som vanligt och alla barnens kläder hängs där. Men för att gå in på Enhörningen där barnen ska äta behöver dom gå över gården till glasgången. I glasgången sätts enbart skorna.



Trollets barn och personal använder som vanligt denna dörr vid ut- och ingång. På dörren hittar ni aktuell information från förskolan.