tisdag 23 augusti 2022

 


GRATTIS GYLLEBO FÖRSKOLA!

Gyllebo förskola har återigen blivit certifierade till en förskola som arbetar för hållbar utveckling. Det är Håll Sverige Rent som delar ut certifieringen efter att förskolan har lämnat in dokumentation över sitt arbete med ”Grön Flaggresan”. Certifieringen gäller ett år. därefter arbetar man med nya utvecklingsområden . Se nedan det fina omdömet från Håll Sverige Rent:

Tack för fin läsning av er Grön Flagg-resa. Genom ert viktiga arbete har ni varit med och bidragit till en mer hållbar framtid. Under resans gång har ni bland annat lärt er mer om olika språk, ni har letat vårtecken i er närmiljö samt arbetat med sopsortering. Vi märker att det finns ett fantastiskt engagemang på er förskola och ni har nu genomfört en resa ni ska vara stolta över. Barnen har visat på stor handlingskraft genom att ta egna initiativ och vara med och driva arbetet framåt. Mycket bra jobbat av er alla, hurra!

Följande teman (och utvecklingsområden) har förskolan arbetat med:

·        Global samverkan (flerspråkighet)

·        Djur & Natur (djur och natur)

·        Skräp & Avfall (sopsamlarmonster)

Gyllebo förskola påbörjar nu en ny Grön Flagg resa för 2022/2023 med nya teman och utvecklingsområden. Den nya handlingsplanen kommer att hängas ut på föräldrainformationen så fort den blivit godkänd. Resan finns att läsa och är du intresserad så fråga personalen om att få låna den.

Vill ni läsa mer om Grön Flagg? Klicka in på länken En hållbar framtid börjar nu! | Håll Sverige Rent (hsr.se)